Cookies | CBDsvet.cz
Our bestsellers
Our bestsellers
  1. Pineapple OG 10g 70,-g NEW Pineapple OG 10g 70,-g NEW
  2. HQD WAvE disposable electronic cigarette 600 coats 2.0 ml cartridge volume HQD WAvE disposable electronic cigarette 600 coats 2.0 ml cartridge volume
  3. HHC flowers HHC flowers
  4. CBD hemp AK-47 CBD hemp AK-47
  5. CBD Hemp – Blackberry Kush CBD Hemp – Blackberry Kush
  6. CBD Hemp – Lemon Haze 10g (Discount 79 kč/g) CBD Hemp – Lemon Haze 10g (Discount 79 kč/g)
  7. Pre-rolled CBD joint (Prerolled) Pre-rolled CBD joint (Prerolled)
  8. HHC – Replacement cartridges 1ml HHC – Replacement cartridges 1ml
  9. CBD Hemp – Blackberry Kush 10g CBD Hemp – Blackberry Kush 10g
  10. Green “Green” kratom Green “Green” kratom
Your cart

For purchases over 85€ – free shipping

 

 

Více

My account
Contact

Want to call us?

Call us at: +420 777 666 651

Social networks

Cookies

Informace, včetně souhlasu, o zpracování osobních údajů prostřednictvím cookies


1. Správce osobních údajů, společnost Creativeland, s.r.o. společnost s ručením omezeným, vznikla dne 09. 2. 2018. V obchodním rejstříku je zapsána pod spisovou značkou C 290122, Městský soud v Praze, IČ: 06850642 , jakožto provozovatel této webové stránky, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách;
  • fungování webových stránek;
  • přizpůsobení reklamy na míru a jejímu cílení, pokud jste k tomu udělili souhlas.

2. Sběr cookies za výše uvedeným účelem lze považovat za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu – oprávněného zájmu Správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“).

Cookies pro přizpůsobení a cílení reklamy jsou zpracovávány na základě vašeho souhlasu. Souhlas udělujete na dobu, která je uvedena dále u jednotlivých marketingových cookies. Souhlas se sbíráním údajů souborů cookies pro marketingové účely lze vzít kdykoliv zpět, a to pomocí změny nastavení příslušného internetového prohlížeče.

3. Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu Správce námitku dle čl. 21 Nařízení, zasláním na kontaktní adresu [email protected]. Vaše námitka bude poté vyhodnocena bezodkladně, nejpozději do 30 dní od obdržení. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.

4. Vznesete-li námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.

5. Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu jsou posuzovány v podobě hromadného celku a tím pádem v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.

6. Cookies jsou ukládány po dobu, která je uvedena dále u jednotlivých typů cookies.

7. Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:

  • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
  • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA;
  • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam.cz, a.s., sídlem, Radlická 3294/10, Praha 5, 150 00;
  • Poskytovatelem služby Facebook Business Manager, provozovaný společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025


8. Cookies soubory jsou následně zpracovateli zpracovány tak, že:

  • služba Google Analytics vyhodnocuje návštěvnost webových stránek;
  • služba Google Adwords, Sklik a Facebook Business Manager je využívá pro cílení reklamy na konkrétního uživatele a zpětné oslovování formou remarketingu.

9. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas se zpracováním zpět,
  • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává,
  • vyžádat si u Správce přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně omezit zpracování,
  • požadovat po Správci výmaz těchto osobních údajů – Správce výmaz provede, pokud výmaz není v rozporu s platnými právními předpisy a oprávněnými zájmy Správce,
  • vykonat své právo na přenositelnost údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů, nebo se domáhat ochrany u soudu.

10. Správce shromažďuje na svých webových stránkách následující data uložená v cookie návštěvníka / klienta:

  • datum a čas vytvoření cookie
  • ID poslední navštívené kategorie výpisů produktů
  • ID nedávno zobrazených produktů jako seznam oddělených čárkami
  • zda je zaškrtnuto políčko “Smluvní podmínky” (1 pokud má a 0, pokud nemá)
  • ID hosta návštěvníka, pokud není přihlášen
  • ID připojení aktuální návštěvy návštěvníka
  • ID zákazníka při přihlášení
  • příjmení prihlašeného zákazníka
  • jméno prihlašeného zákazníka
  • zda je zákazník přihlášen
  • heslo, se kterým se zákazník přihlásil
  • e-mailová adresa, se kterou se zákazník přihlásil
  • ID aktuálního košíku
  • kontrolní součet Blowfish použitý k určení, zda byl soubor cookie upraven třetí stranou
    Zákazník bude odhlášen a soubor cookie smazán, pokud kontrolní součet neodpovídá.
100% legal

Our products are completely legal and meet all requirements and regulations in the country where they are offered

Laboratory tested

They are also rigorously laboratory tested to ensure they meet the highest standards of quality and safety.

Certificat EU

Our products are also certified by the European Union, which guarantees their quality and safety for our customers.

Discreet packaging

We pack shipments discreetly to preserve the privacy of our customers.

Gift with purchase

Because we greatly appreciate your favour, we add a small gift to larger orders as a thank you.

Welcome! Please verify your age to enter Are you 18 years old or older?